Nieuws over Jessy

Nieuws over Jessy is te lezen op deze pagina. Zo blijf je altijd op de hoogte.

05-01-2024

26-06-2023

Jessy Arjaans komt met een nieuwe single “Oh Mario” !

Dit liedje is compleet nieuw speciaal voor Jessy geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen. Deze nieuwe samenwerking kwam geheel onverwachts maar blijkt echt een super goede match te zijn.

Jessy is niet meer weg te denken op de Nederlandstalige zenders, en ook haar bereik wordt steeds groter. Ook op de bühne is het dan ook altijd één GROOT feest.

Haar vorige singles, ik Ben Geen Mata Hari, Ik Heb Altijd Wat, Dat Is Liefde, en Hemelsblauwe ogen, deden het landelijk erg goed op de vele muziek streamings diensten en de welbekende radiostations. De zon is weer gaan schijnen, daarom is het nu weer tijd voor een nieuw zomers liedje voor Jessy.

De nieuwe single is een gezellige en opvallende plaat, die we zeker terug horen op menig podium en radio station. De single komt uit onder CDHamster Music en de single is te beluisteren op de bekende portals. Ook is er bij deze single weer een clip, en zal te zien zijn op de Clip zenders en Youtube

https://youtu.be/f7FMVuM0Lo8

18-3-2022

Collectors Item

Vanaf nu is de single “Hemelsblauwe ogen” verkrijgbaar op vinyl. De single is vanaf nu te bestellen bij o.a. CD Hamster, CD Hal Ruinen en de TV Oranjeshop.

22-01-2022

26 januari a.s. is de release van de nieuwe single van Jessy. “Ik heb altijd wat”. Echt een nummer dat haar op het lijf is geschreven, want Jessy heeft ook altijd wel wat. In no time had zij samen met haar producer Niels Lingbeek deze autobiografische tekst op papier staan. Daarna heeft Niels er een pakkende en aanstekelijke melodie onder gezet. Samen zijn zij dus verantwoordelijk voor de complete productie van deze nieuwe single. Op 20 januari is de videoclip opgenomen bij SV THOS in Beerta. Een vrolijke, kleurrijke clip die het geheel van deze productie compleet gaat maken. Daarnaast is Jessy ook weer terug bij haar vertrouwde platenlabel CDHamster, die met de release van deze single blij is met de hernieuwde samenwerking. “Ik heb altijd wat” is vanaf 26 januari beschikbaar op Youtube, Deezer en Spotify.

07-07-2021

Cover "Een twee drie vier"

Nieuws over Jessy komt eerder dan verwacht. Want veel eerder dan gepland verschijnt de nieuwe single ‘Een Twee Drie Vier’.
Om het publiek alvast een klein beetje in de stemming te brengen van hun plannen is besloten om op 7 juli 2021 haar nieuwe feestknaller te lanceren.

Anna-Maria Zimmermann
Jessy is al geruime tijd een enorme fan van de Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann.
Met name de grote hit ‘Himmelblaue Augen’ betekende zoveel voor haar dat ze daar een Nederlandstalige tekst op liet schrijven en ‘Hemelsblauwe ogen’ op single uitbracht. Dat bleek een schot in de roos.
Ik stelde daarom voor om het nummer ‘1,2,3,4: Heute Nacht da feiern wir!’ eveneens van Anna-Maria Zimmermann in een Nederlandstalig jasje te steken.
Dat nummer had ik al een tijdje in mijn hoofd. Het lag dus als het ware “op de plank”.

Geschreven en gearrangeerd door Maurice en Niels

De tekst is geschreven door Maurice de Jong en het arrangement is gemaakt door Niels Lingbeek.

Bekijk hier de videoclips van haar eerdere singles