Vlogs van Jessy Arjaans

Vlogs van Jessy Arjaans zijn zeker de moeite waard om te volgen. Zo maakt Jessy deze vlogs om contact te houden met haar fans en met haar volgers, maar ook voor degene die het leuk vinden om haar te leren kennen.

Via deze vlogs deelt ze wekelijks alle beslommeringen omtrent haar bestaan als allround zangeres, waar ze feesttenten mee op z’n kop zet. Om vervolgens thuis te komen en dan weer gewoon mama van Jesse te zijn.

Maar ook een normale doordeweekse dag wordt gefilmd om te delen met fans. Dus ook zoontje Jesse komt voor in de vlogs van Jessy Arjaans. Dus Jesse naar school, boodschappen doen, letterlijk een kijkje in de keuken bij deze keukenprinses, sporten, radiointerviews, en ook een discussie thuis wordt vlogtechnisch niet uit de weg gegaan. Evenals een repetitie die weleens live wordt gestreamd op Facebook.

Geniet dus mee met vlogs van de leukste, grappigste en soms ietwat eigenwijze allround zangeres van Nederland….Jessy Arjaans. Op deze pagina staan de meest recente vlogs. Voor de volledige vlogarchieven check je haar Youtube pagina

Videoclips, Bühnevideo’s